DOMEIN LEIEDAL

Kruiskouter 54

8501 Bissegem

056 35 36 77

info@domeinleiedal.be

openingsuren

volg ons ook op

 

 

ledenportaal

Voor alle lessen (incl. groepslessen) is het verplicht om op voorhand te reserveren.

Leden van de ruiterclub reserveren hun groepslessen online via het ledenportaal. Via het ledenportaal kan je een virtueel boekje kopen met 5 lessen, wat je vervolgens betaalt via overschrijving op het rekeningnummer BE73 7380 4035 5860, met volgende referte: "Boekje + naam van het lid". Beurtenkaarten blijven maximaal 180 dagen geldig. Je kan ook kiezen om de les cash te betalen in de manege, maar dit is iets duurder.

De reservatie van privélessen en ook reservaties door niet-leden gebeuren via mail naar info@domeinleiedal.be. De hippowerking valt voorlopig ook buiten de online reservatie.

Om het ledenportaal te kunnen gebruiken moet je eerst een account aanmaken. Hoe je dit kan doen, vind je onderaan deze pagina terug bij de FAQ.

Enkele afspraken

  • Reserveren kan vanaf 7 dagen voor aanvang van de les.

  • VOL = VOL Per les is er een maximum aantal ruiters toegelaten om zo een kwalitatieve les te kunnen aanbieden aan onze ruiters. Tijdig reserveren is de boodschap.

  • Lessen kan je gratis annuleren tot 2u voor aanvang van de les. Bij een laattijdige annulatie dient de les vergoed te worden, behoudens in geval van overmacht (mits voorlegging nodige bewijsstukken).
    Deze maatregel moet vermijden dat we ruiters moeten ontgoochelen omdat de les volzet is, terwijl er een aantal andere ruiters niet komen opdagen.

  • Beurtenkaarten blijven maximaal 180 dagen geldig.

FAQ

Hoe maak ik een account aan bij mijn favoriete ruiterclub?

> In stap 6 moet je “Domein Leiedal” ingeven (dus zoeken op “DOM…”)

Hoe kan ik een les boeken?

> Heb je nog ‘papieren’ bonnetjes: kies bij betalen “Cash” en geef dan je bonnetje af aan de lesgever voor aanvang van de les.

Ik heb een andere vraag met betrekking tot het ledenportaal.

> Bij problemen of vragen kan je mailen naar pers@domeinleiedal.be

Dank je voor jullie medewerking!