DOMEIN LEIEDAL

Kruiskouter 50-54

8501 Bissegem

056 35 36 77

info@domeinleiedal.be

openingsuren

volg ons ook op

 

 

lidmaatschap en verzekering

Het lidmaatschap geldt van 1 januari tem 31 december. Aansluiten of hernieuwen van het lidmaatschap gebeurt ter plaatse in het cafetaria.

 

Lidmaatschap van de ruiterclub Domein Leiedal impliceert een jaarverzekering bij de Paardensport Vlaanderen. Het standaard lidmaatschap biedt een verzekering voor ruiters die met ruiterclubpaarden rijlessen nemen en binnen de ruiterclub deelnemen aan activiteiten zoals interne wedstrijden.

 

Slechts drie enkele proeflessen als niet lid (niet verzekerd) worden toegestaan. Nadien moet je eerst je lidmaatschap in orde maken vooraleer je kan deelnemen aan de lessen. Voor de proefles moet een verklaring 'Rijden op eigen risico' ondertekend worden. Voor minderjarigen tekent een ouder.

 

Voor eigenaars/ruiters die naast de groepslessen ook vrij rijden met eigenaarspaarden, aan wandelingen of andere extra muros activiteiten deelnemen, geldt een kleine opleg waardoor ook deze activiteiten verzekerd zijn.

 

Iedere ruiter die in Domein Leiedal komt rijden, zonder beperking van geslacht, ouderdom, woonplaats, ideologische of politieke overtuiging kan lid worden van Domein Leiedal. Ook familieleden of vrienden die niet rijden, kunnen lid worden.

 

Leden genieten een lager tarief voor alle lessen met ruiterclubpaarden. Enkel leden kunnen deelnemen aan interne ruiteractiviteiten zoals dressuurwedstrijden, jumpings, wandelingen, enz.

 

Een ruiterhelm of tok dragen is verplicht. De club zorgt voor begeleiding bij de voorbereiding en nazorg van de lessen: correct zadelen, correct gebruik van alle materiaal, geldende afspraken ivm voor- en nazorg, beschikbare faciliteiten, enz.

 

Domein Leiedal en/of haar medewerkers zijn niet verantwoordelijk of kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor ongevallen, diefstallen en of het zoekraken van privé-eigendommen.

 

Het bestuur van Domein Leiedal heeft het recht om in geval van wanbetaling of wangedrag de toegang tot de pistes te ontzeggen.

 

Download hier het huishoudelijk reglement.